ASISTENTA ONLINE

phone

Telefon urgente: 0740 032 153

OFERTE SPECIALE

CAUTARE RAPIDA

Ai grija de tine si de sanatatea ta! Calatoreste inteligent! Alege turismul medical impreuna cu Petro Tour!

 

Turismul medical este o practica intalnita des la nivel mondial.  Tot mai multe persoane aleg sa calatoreasca pentru  a gasi solutia optima in rezolvarea problemelor lor medicale. Ei cauta servicii medicale de calitate superioara,  accesul rapid la anumite proceduri medicale si asistenta medicala la preturi mai accesibile fata de cele practicate pentru aceleasi facilitati in sistemul  sanitar intern.

Ne-am extins aria de activitate imbratisand conceptul de turism medical. Datorita relatiilor detinute cu furnizori internationali de top in domeniul sanatatii, oferim clientilor nostri o gama variata de servicii medicale, de la cele mai simple investigatii pana la proceduri complexe, salvatoare de viata sau tratamente inovatoare. Colaboram cu spitale si clinici de renume din intreaga lume, care pun la dispozitia pacientilor lor tratamente specializate, echipamente si aparatura de ultima generatie, experti medicali de talie mondiala si conditii de cazare de calitate superioara.

            Cum functioneaza serviciul de turism medical?

Prin pachetele noastre, special create pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra medicale, va oferim servicii complete si consultanta profesionala pentru a lua o decizie sanatoasa. Daca sunteti interesat/a de unul dintre serviciile noastre de turism medical, nu trebuie decat sa ne contactati, sa ne detaliati starea dumneavoastra de sanatate  ( diagnostic, analize medicale, istoric medical)  si de restul, ne ocupam noi. Va oferim urmatoarele servicii:

-          Consultanta medicala: fisa dumneavoastra medicala va fi verificata si analizata de catre medici specialisti din clinicile si spitalele partenere in vederea stabilirii unui diagnostic eficient si unui tratament medical.

-          „A doua opinie”:( la cererea clientului) - „A doua opinie” este o evaluare a afectiunilor pacientului trecute si prezente, istoricul medical, diagnostic si plan de tratament emise de catre un medic specialist, pentru confirmarea diagnosticului initial si a schemei de tratament medical.

-          Efectuare plan personalizat pacient: stabilire procedura medicala, destinatie, costuri.

-          Efectuare programare in spitalul/clinica adecvata solutionarii problemei dumneavoastra in functie de preferinte.

-          Asistenta turistica pentru: bilete de avion, documente si obtinerea vizei(unde este cazul), cazare,  transport privat de la aeroport la clinica/spital/hotel si altele, in functie de fiecare solicitare.

-          La cerere va putem organiza si o vacanta pre/post procedura medicala.

-          La solicitarea pacientului putem oferi pachete de servicii complete de calatorie si pentru  persoanele care insotesc pacientii.

Costurile se stabilesc numai la cerere, in functie de specificul si complexitatea fiecarei solicitari de servicii de turism medical.

            De ce sa alegi serviciile noastre de turism medical?

·         colaboram cu spitale si clinici recunoscute pe plan international

·         oferim acoperire pentru fiecare specialitate medicală

·         oferim consiliere si servicii personalizate in functie de problemele, venitul si preferintele proprii

·         oferim servicii de top la preturi accesibile

·         asiguram clientului un plan de tratament aplicat de o echipa medicala/ medic reputat  in tratarea unor tipuri de afectiuni si experti medicali de talie mondiala

·         facilitam accesul rapid la procedurile medicale necesare; in mod normal timpul de asteptare pentru anumite servicii medicale este indelungat

·         oferim acces direct la o retea internationala de top in domeniul sanatatii

 

Domenii de specialitate/ Servicii si proceduri medicale

Conectam pacientii la o retea de furnizori de servicii medicale adaptate pentru fiecare nevoie medicala, acoperind toate ariile de baza, de la stomatologie si chirurgie plastica pana la proceduri de dificultate maxima. 

Acupunctura

 

Hematologie

 

Alergologie si Imunologie Clinica

 

Homeopatie

 

Amniocenteza

 

Kinetoterapie

 

Anestezie - Terapie Intensiva

 

Logopedie

 

Boli de nutritie si metabolism

 

Mamografie

 

Boli infectioase

 

Medicina generala

 

Cardiologie

 

Medicina interna

 

Cardiologie/Interne

 

Nefrologie

 

Chirurgie

 

Neurochirurgie

 

Chirurgie - estetica

 

Obstetrica-Ginecologie

 

Chirurgie - ortopedie

 

Oftalmologie

 

Chirurgie oncologica

 

Oncologie

 

Chirurgie pediatrica

 

ORL

 

Chirurgie toracica si pulmonara

 

Ortopedie

 

Chirurgie vasculara

 

Ortopedie+chirurgie

 

Dermatologie-Venerologie

 

Planning familial

 

Diagnostic imagistic

 

Pneumologie

 

Ecografie neurologica

 

Proctologie-Chirurgie

 

Ecografie pediatrica

 

Psihiatrie

 

Ecografie vasculara

 

Psihologie

 

Electroencefalograma

 

Psihologie - Psihoterapie

 

Endocrinologie

 

Radiodiagnostic

 

Endoscopie digestiva

 

Recuperare medicala

 

Epidemiologie

 

Reumatologie

 

Fizioterapie

 

Sterilitate

 

Gastroenterologie

 

Stomatologie

 

Gastroenterologie / Interne

 

Urologie

 

Gastroenterologie/Ecografie

 

Urologie-andrologie

 

Genetica Medicala

 

Urologie-pediatrica

 

Geriatrie

 

Dietetica

 

 

 

·         Operatii estetice si plastice

Chirurgie faciala

- LIFTING FACIAL, LIFTING DE SPRANCENE, LIFTING DE FRUNTE, BLEFAROPLASTIA/RIDICAREA PLEOAPELOR, OTOPLASTIA/CHIRURGIA URECHILOR, MARIREA BUZELOR,  RINOPLASTIA/REMODELAREA NASULUI,  LIPOFILLINGUL, TRANSPLANTUL DE PAR, CORECTIA CICATRICELOR

Chirurgia sanilor

AUGMENTAREA MAMARA PRIN IMPLANTURI SILICONICE, REDUCEREA MAMARA, MASTOPEXIA, MASTOPEXIA CU IMPLANT, RECONSTRUCTIA MAMARA, GINECOMASTIA

Chirurgia siluetei

LIPOASPIRATIA,ABDOMINOPLASTIA, LIFTINGUL BRATELOR, RECONTURARE CORPORALA, LIPOFILLINGUL

 

!Mentionam ca mai sus sunt enumerate unele dintre domeniile serviciilor medicale pe care vi le punem la dispozitie. Pentru fiecare pacient se realizeaza o schema personalizata de tratament in functie de istoricul medical, nevoile si caracteristicile personale.

Observatii:

1.       Datele personale si informatiile medicale vor fi utilizate exclusiv pentru scopul tratamentului.

2.       Numele clinicilor/spitalelor si a echipelor de cadre medicale colaboratoare sunt confidentiale. Aceste detalii sunt oferite numai persoanelor care apeleaza la serviciile agentiei Petro Tour.

3.       Pachetele de turism medical sunt enumerate orientativ; compania Petro Tour ofera posibilitatea personalizarii pachetelor medicale in functie de necesitatile fiecarui client.

Daca sunteti interesat/a de serviciile de turism medical ale agentiei noastre trebuie sa completati un FORMULAR PENTRU OBTINERE SERVICII TURISM MEDICAL in care sa ne detaliati serviciul pe care dumneavostra il solicitati si starea dumneavoastra de sanatate. Ulterior, veti fi contatat de un membru al agentiei Petro Tour.

 


Nume:
*
Prenume:
*
Data nasterii:
*
Adresa e-mail:
*
Telefon:
*
Mesaj:
*
Cod:
*