Detalii

Casa Malena Apartments (Crete)

Creta, Grecia

Plecare din: Baia Mare, Romania

Check In - 2023-06-20

Check Out - 2023-06-27

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@2fd6e860

Descriere: Aceasta proprietate administrata de o familie ofera apartamente cu un dormitor, o zona de luat masa cu masa si scaune, o chicineta complet echipata, o baie privata cu dus si un balcon sau terasa mobilata.
Localizare: Casa Malena Apartments este un complex de apartamente la marginea orasului Malia, la aproximativ 550 m de plaja si la 30 km de Heraklion aeroport.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individual (7 EUR suplimentar pe zi), Wi-Fi (gratuit), seif (contra cost), chicineta (ustensile de bucatarie, 2 plite, ceainic, aparat de cafea, frigider), dus, uscator de par (la cerere), balcon/terasa, serviciu de menajera (zilnic), schimbare a lenjeriei (1 data pe saptamana), schimbarea prosoapelor (de 2 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Wi-Fi in toate zonele (gratuit), parcare, gradina, medic de garda (contra cost), primul ajutor (la cerere). Are la comun cu Vila Diasselo: piscina in aer liber (09:00-19:00), sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit).

Clasificare oficiala: 3 stele

Web site: https://casamalenacrete.business.site/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.