Detalii

Kahya Hotel

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-07-05

Check Out - 2023-07-12

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@4bab1cd2

Descriere: Hotelul KAHYA este situat in apropiere de faimoasa plaja Kleopatra, la mica distanta fata de Castelul din Alanya si de zona cu magazine si restaurante. Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2007.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in Alanya, la 130 km fata de aeroportul din Antalya si la aproximativ 40 km fata de aeroportul din Alanya.  

Dotari camere: Hotelul KAHYA are 249 de camere. Camerele hotelului dispun de: TV, telefon, aer conditionat, seif, mini bar, balcon.  

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal,  restaurant a la carte, piscina interioara si piscina exterioara (sezlonguri si umbrele gratuite la piscina), program de animatie, tenis de masa, darts, centru fitness.
Servicii cu plata: toate bauturile de import, cafea turceasca, restaurant a la carte, servicii spalatorie, seif, minibar, telefon, biliard, sauna, hamam, masaj, facilitatile de la plaja (bauturi, sezlonguri si umbrele). 

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor miniclub si piscina pentru copii.

Plaja: Hotelul KAHYA se afla in apropiere de plaja publica cu nisip Kleopatra din  Alanya.

Alte informatii:
-      in restaurante  tinuta este obligatorie; 
-      accesul la  restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
-      in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si  barurilor se poate modifica;
-      hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari. 

Clasificarea agentiei: 4* 

Pagina web: www.kahyahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.