Detalii

Grand Nar Hotel

Antalya, Turcia

Plecare din: Craiova, Romania

Check In - 2023-09-15

Check Out - 2023-09-22

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@c29d88

 www.nargrouphotels.com

Localizare: Hotelul se afla in centrull orasului Kemer, la 45km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 85 camere: camere Standard (22mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere Economy care au aceeasi dimensiune ca si cele standard dar sunt pozitionate la etajul unu si nu au balcon. Toate camerele au baie privata cu cabina de dus si uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (apa numai la sosire), seif (contra cost), podea ceramica, TV prin satelit, balcon (exceptie camerele economice).

Servicii: All inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, bauturi locale alcoolice (vodka, gin, vinul casei) si racoritoare intre orele 10.00 – 22.00. Nu sunt incluse: bauturile din import, toate bauturile dupa ora 22.00, sucurile naturale din fructe, inghetata, cafeaua turceasca, toate mancarea si bautura la barul de pe plaja, room service.

Facilitati: Resturant principal tip bufet, bar la piscina, bar pe plaja. Servicii contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, telefon, fax, internet si jocuri pe computer, magazine. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila contra cost.

Plaja: Hotelul are plaja privat cu pietris la 900m, cu sezlonguri si umbrele gratuite. Exista shuttle bus gratuit catre plaja de cateva ori pe zi. Prosoapele de plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: Piscine exterioare pentru adulti si copii, tenis de masa, volei pe plaja, darts, baie turceasca, sala fitness. Contra cost: sportuile nautice, sauna, masaj si biliard.