Detalii

Infinity Beach Hotel

Antalya, Turcia

Plecare din: Suceava, Romania

Check In - 2023-06-09

Check Out - 2023-06-16

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@41ca49e4

www.hotelinfinitybeach.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 12 km la Alanya și 105 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numărul total de camere 80. Camerele standard (16m²; un dormitor, o baie, max.2 + 1pax), camere Suite (22m², un dormitor, o baie, max.3 + 1pax).Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș și uscător de păr, sistem centralizat de aer condiționat (în funcție de condițiile meteorologice), telefon direct, mini-bar (doar apa), seif (cu plata), pardoseala cu gresie, canale TV prin satelit și muzică, balcon.

Servicii: All inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, prânz, cină, prajitri după-amiază, cafea și ceai, băuturi locale alcoolice și nealcoolice până la orele 22.00. Nu sunt incluse: bauturile din import, băuturi îmbuteliate, cocktail-uri, sucuri proaspete din fructe, inghetata, cafea turceasca, room service, restaurant a'la carte cu rezervare în avans cu taxa suplimentara, toate băuturile după orele 22.00 sunt cu plata.

Facilități: restaurant principal pentru servirea meselor principale, restaurante a'la carte, Lobby ar și bar la piscină. Servicii cu plata: doctor, babysitting, rent a car si conexiunea la internet Wi-Fi.

Plaja: plaja privată a hotelului, la 100m de la hotelcu pietriș, sezlongurile și umbrelele de soare sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt cu depozit.

Sport și divertisment: piscine în aer liber pentru adulți și copii, tobogan cu apă, tenis de masă, baie turceasca, volei pe plajă sunt gratuite. Servicii cu plata: saună, masaj, sporturi nautice, spa și salon de înfrumusețare, jocuri pe calculator. Programe de divertisment în timpul zilei și program seara. Mini club pentru copii de la 04 - 12 ani, loc de joacă pentru copii, mini-discotecă seara.