Detalii

Baia Lara Hotel

Lara, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-09-10

Check Out - 2023-09-17

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@415d4dee

CONCEPT HOTEL


Informatii generale: 
Situat pe malul marii, intr-o locatie de invidiat din statiunea Lara, hotelul se distinge prin designul modern minimalist si grija pentru servicii de inalta calitate. 

Puncte forte: 
- Proximitatea fata de aeroport sau fata de orasul Antalya; 
- Zona de piscine si zona de plaja (lata cu nisip fin) in imediata apropiere a caldirii principale;
- Camerele in culori deschise si cu multa lumina naturala; 
- Renovare totala prevazuta a se incheia in luna mai a anului 2020; 

Localizare: 
pe plaja, la 15 km de aeroportul Antalya si 17 km de centrul orasului Antalya. 

Facilitati hotel: 
plaja cu nisip, un restaurant principal cu zona interioara si terasa ampla, 3 restaurante a la carte cu specific italienesc, mexican, turcesc, 1 snack, gozleme corner,  3 baruri, pub, discoteca, centru Spa cu sauna, hamam, baie de aburi, masaj, centru de fitness, 5 piscine din care doua incalzite (una exterioara si interioara), aquapark cu 3 tobogane, 3 terenuri de tenis, teren de volei, baschet, fotbal, tenis de mas, sal de jocuri, biliard, echipamente pentru sporturi nautice.

Tipuri de camere si dotari: 
- Standard cu variantele Land View sau Sea View a suprafete intre 28 mp si 40 mp (max 4 adulti) a o singura camera , cu pat matrimonial / 2 paturi twin + 1 canapea dublu (in cazul camerelor Quadruple), baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar, set pentru ceai sau cafea, TV satelit, telefon, seif, DVD player.
- Family cu variantele Land View sau Sea View - 45 mp (maxim 4 adulti) a 2 camere conectate printr-o usa. Una din camere are 2 paturi single iar cealalta dispune de un pat matrimonial. Unitatea dispune de baie cu dus sau cada, uscator de par, minibar, set pentru ceai sau cafea, 2 TV satelit (unul in fiecare camera), telefon, seif, DVD player 
- Suite cu variantele Land View sau Sea View - 45 mp (maxim 2 adulti) a 1 camera de dormit cu pat matrimonial + zona de living. Unitatea dispune de baie speciala  cu dus si cada, uscator de par, minibar, set pentru ceai sau cafea, TV satelit (unul in fiecare camera), telefon, seif, DVD player. 
- Family Lake House a de la 55 mp la 65 mp (max 4 adulti) a doua dormitoare (unul cu pat matrimonial si altul cu 2 paturi twin), 2 bai cu dusuri, acces direct la piscina (tip swim up), podea cu gresie, terasa cu sezlonguri, minibar,  uscator de par, set pentru ceai sau cafea, 2 LCD TV satelit (unul pentru fiecare camera), telefon, seif.

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Pentru copii:  
mini-club (4-12 ani) cu activitati si program de divertisment precum pictura pe fata, diverse activitati creative, piscina pentru copii atat exterioara cat si interioara, activitati sportive, show-uri costumate, dans, muzica, sporturi de apa, teatru, mini-disco, masa tip buffet special creata pentru copii intr-un cadru adecvat lor cu scaune, mese si mobile pe masura lor. 

Activitati incluse: 
animatie de tip soft in jurul aquapark-ului si la piscine, show-uri si programe de divertisment in amfiteatru, petreceri, activitati sportive, gimnastica, arc,  aerobic, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, polo, step.

Tips/ recomandari:
un hotel in care animatia de tip soft, caracterul minimalist si compact al resortului atrage turistii dornici de liniste, relaxare dar si servicii de calitate;