Detalii

Swandor Topkapi Palace

Lara, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-09-10

Check Out - 2023-09-17

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@37e69542

 www.swandorhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kundu, la 20 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Camerele hotelului sunt situate in 5 cladiri.
Deluxe Rooms (34 m2, un dormitor cu un pat double + 1 pat single, o baie, max 2+2 pax), Deluxe Superior Rooms (37 m2, localizate la nivelul 2 sau 4 al cladirilor, un dormitor cu pat double + 1 pat single + 1 sofa bed, o baie, max 2+2 pax), Deluxe Garden Family (40 m2, localizate la parter, doua dormitoare cu usa de conectare, o baie, max 4 pax, terasa), Deluxe Family Room (46 m2, doua dormitoare cu usa de conectare, o baie, max 4 pax), Deluxe Duplex Family Rooms (59 m2, localizate la ultimul etaj al cladirii, la primul nivel un dormitor cu pat double, nivelul superior are doua paturi single, exista o usa de conectare intre nivele, doua bai, max 5 pax).
Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat control individual, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa plata, apa minerala si bauturi nealcoolice), fierbator, set de ceai si cafea, seif, TV satelit si canale de muzica, podea laminata, balcon sau terasa.

SERVICII:
Ultra all inclusive 24 h – cocktail de bun venit, tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz, gustari, cina, gustari tarzii, mic dejun devreme. Bauturi locale alcoolice si nealcoolice si anumite bauturi de import, mini bar in camere, inghetata intre anumite ore, patiserie.
Nu sunt incluse in concept: bauturi premium de lux, vinuri speciale, sucuri naturale de fructe, restaurante A’ la Carte cu rezervare in avans si contra cost, bauturi energizante, room service, narghilea.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’ la Carte cu specific turcesc si international, baruri in jurul complexului hotelului.
Contra cost: asistenta medicala, spalatorie si curatatorie, babysitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car, magazine.
Conexiunea internet Wi-Fi (viteza redusa) este gratuita in intreg hotelul.

PLAJA:
Plaja privata, de nisip. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, terenuri de tenis, basket, volei pe plaja, centru fitness, sauna, baie turceasca.
Contra cost: sporturi nautice, centru wellness & SPA, masaj, nocturna teren tenis.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, seara se organizeaza spectacole, muzica live si disco.
Mini club pentru copii intre 4 – 12 ani, cu diverse programe in timpul zilei si mini Disco seara.

RENOVARE: in 2018 au fost renovate spatiile exterioare si facilitatile, iar in 2019 camerele.

NOTA: Nu mai este posibil ca turistii sa se foloseaca de facilitatile de la Asteria Kremlin Palace sau sa treaca de la un hotel la altul, asa cum se intampla in trecut.