Detalii

Wind of Lara Hotel and SPA

Lara, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-09-10

Check Out - 2023-09-17

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@465a9674

WIND OF LARA HOTEL & SPA  - 5* - LARA – ANTALYA
www.windoflara.com
Localizare:
Hotel este situat in regiunea Lara la 12 km de aeroportul Antalya si 19 km de la centrul orasului Antalya.Cazare:
Numaru toatal de camere este de 276 camere din care 240 sunt camere standard (26m², o baie, un dormitor cu un pat matrimonial si un  pat suplimentar, max 2+1 pers), 12 camere Familiy Suite  (52m², doua dormitoare cu usa in intre si doua bai, max 3+1 pers). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem centralizat pentru aer conditionat, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere - alimentat zilnic), fierbator, cafea & ceai, seif, parchet laminat, TV prin satelit și canale de muzica, conexiune WI-FI la internet (gratuit), balcon.
Servicii:
Ultra all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara tarziu, toate bauturile alcoolice și nealcoolice standard locale si din import,  inghetata dupa-amiaza la anumite ore,  restaurante A“ la carte cu rezervare in prealabil o data pe sejur,  restaurant pe plaja. Nu sunt incluse: bauturile speciale din import, bauturile imbuteliate, vinuri speciale, vinuri din import, sucuri de fructe proaspete, room service-ul.
Facilitati: 
Restaurant principal pentru  bufet deschis, restaurante A'la Carte: Turkuaz- bucataria turceasca, Cilantro - bucataria italiana, Capari - restaurant pescaresc, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Conra cost sunt: doctor, babysitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car. WI - FI conexiune la internet pe teritoriul hotelului si in camere, este gratuit.
Plaja:
Plaja hotelului la 700m, cu nisip si pietris, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja - gratuit. La plaja exista transfer cu autobuzul gratuit.
Sport si divertisment: 
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, noua tobogane cu apa, terenuri de tenis, baie turceasca, baie de aburi, sauna, baschet, gimnastică volei pe plaja, darts, tenis de masa, centru de fitness. Cu plata suplimentara sunt:  sporturile nautice, biliard, echipament de tenis si lectiile de tenis, toate tratamentele si  masajul în centrul SPA. Programe de divertisment cu animatie in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii de la 04 -12 ani.